III Cup CG – Jasikovac, Berane

Izvještaj sa MTB Lige Crne Gore održane u Beranima

U prelijepom ambijentu Memorijalnog centra „Jasikovac“ iznad Berana danas je održano treće kolo MTB Lige Crne Gore za 2014. godinu.

Takmičenje je održano pod pokroviteljstvom Opštine Berane i Biciklističkog  saveza Crne Gore, a u organizaciji  Sportskog centra Berane i Biciklističkog kluba „Ciclomont“ iz Bijelog Polja.

Nastupilo je  35 takmičara iz 10 crnogorskih klubova koji su se takmičili u 10 starostnih kategorija: od „Pionira“ do „Elite“.

Po sunčanom, pravom ljetnjem danu, u sjenovitom dijelu Beranskog izletišta „Jasikovac“ i na dobro odabranoj stazi koja je dobila komplimente svih učesnika, najuspješniji su bili bjelopoljski biciklisti koji su osvojili 13 sportskih odličja od kojih čak 6 zlatnih medalja.

U najjačoj kategoriji Elite najuspješniji je bio Demir Mulić, koji je uzeo prvo mjesto i tako zasijao kao zlatni na postolju u Beranima.

Nakon dvije promjene guma, uspio sam da se vratim na prvu poziciju i zauzmem vrh postolja. Pobjeda u U23 i Elite kategoriji danas u Beranama, jako dobar i poseban osjećaj za mene. Sve pohvale organizaciji i momcima na odličnoj borbi„, izjavio je Demir Mulić.

Beranskim entuzijastima  kojim su pomogle komšije iz Bijelog Polja pripadaju svi komplimenti odličnih organizatora  i ljubaznih domaćina, pa je ovo biciklističko takmicenje  proteklo u sportskom nadmetanju, bez i najmanje sporne odluke  čemu je doprinio  energični i iskusni Nacionalni sudija Živko Senić iz Podgorice.

GLAVNI SUDIJA: Živko Senić Podgorica
PRESS: Branko Hajduković
FOTOGRAFIJA: Jovan Nikolić

Ostavite komentar