Murino: Seosko domaćinstvo – Murinski konak

Na devetom kilometru, od izvora Lima iz Plavskog jezera, na raskrsnici puteva za Andrijevicu, Peć i Plav, na 850 metru nadmorske visine, nalazi se prelijepa planinska varoš Murina, prepoznatljiva po prirodnim ljepotama, koje plijene i ostavljaju bez daha.

Vila Murinski konak okružena velelepnim planinskim masivima Goleša sa južne strane, Visitora sa istočne, Sjekirice sa sjeverne, Mokre sa sjeveroistočne i Čakora sa istočne strane, pomjera granice zadovoljstva, unosi ljepotu, radost, uživanje u svaki dan odmora i postane dio stila i načina života.

Ukoliko ste ljubitelj autentičnog planinskog ambijenta i zdravog planinskog vazduha, uz mir i privatnost koju nudi Murinski konak, ovo je idealno mesto za odmor.

Sve je ovdje podređeno uživanju i relaksaciji a u vili Murinski konak osjećaćete se kao da ste kod kuće.

Vila raspolaže sa četiri sobe, kompletno opremljenom kuhinjom, sa terasom sa pogledom na šumu i zasad aronije, sa terasom sa pogledom na Murinsku rijeku.

Smještaj se nalazi na Vrhunskoj biciklističkoj ruti – Čarobni istok i u neposrednoj blizini plavskih i andrijevičkih lokalnih biciklističkih ruta. Brojne pješačke staze odavde vode i do vrhova Zeletina i Visitora.

Kontakt:

+382 69 421116
murinski.konak@gmail.com
www.murinskikonak.simplesite.com


View Larger Map

Ostavite komentar