Zahvaljujući našem portalu novi biciklistički aranžmani u Crnoj Gori

Turistička kompanija Eco Travel Montenegro iz Njemačke, koja već deset godina dovodi njemačke turiste u Crnu Goru, ovoga proljeća je napravila 3 promotivne MTB ture kroz našu zemlju, i od sada će se u njihovoj ponudi, na naše veliko zadovoljstvo, naći i biciklistički paketi za Crnu Goru koje će oni nuditi zapadno-evropskom tržištu. Na ove promotivne ture bila je pozvana i ekipa našeg portala, ali, nažalost, zbog prevelikih obaveza nijemo bili u mogućnosti odvojimo vrijeme za ovo predivno druženje sa biciklistima iz Njemačke, ali prenosimo vam utiske vlasnika kompanije Nebojše Vasiljevića, koji od malih nogu živi u Njemačkoj.

 • Već deset godina nudimo ekskluzivne i autentične aranžmane za Crnu Goru. Do sada su to uglavnom bile studijske, planinarske i kulturne ture, ali pošto pratimo odavno vaš sajt i vaš angažman na popularizaciji Crne Gore kao biciklističke top destinacije, motivisali ste nas da se oprobamo i u toj vrsti ponude. – priča Nebojša.

Ekipa Eco Travel-a je za trodnevne promotivne ture odabrala Durmitorski prsten, Skadarsko jezero i dionicu od Kotora do Lovćena.

 • U ta tri dana naši gosti su imali priliku da vide i osjete razliku u prirodi i klimi na jednom tako malom prostoru. Na promotivnoj turi samnom su bili MTB veterani iz Njemačke, koji su inače obišli brojne svjetske destinacije. Bili su toliko oduševljeni da već za narednu godinu imamo ugovorene četiri ture sa po osam ljudi – zadovoljan  je Nebojša.

Eco Travel Montenegro tim odmah po povratku u Njemačku kreće sa promocijom Crne Gore kao top destinacije za biciklizam, osmisliće kvalitetnu ponudu  (MTB, RTF, itd.) i brzo će krenuti sa organizovanjem raznih biciklističkih događaja u Crnoj Gori .

Inače, ovo je za Nebojšu Vasiljevića bila prva MTB tura u kojoj je učetvovao, i za nju se pripremao puna tri mjeseca. Kaže da je njegov moto u poslovanju „ne nudi nešto – što nijesi sam osjetio i isprobao“.

 • Mnogo toga sam naučio što će mi u budućnosti biti važno i potrebno. Ova ture su za mene bile vrhunski doživljaj koji ću pamtiti čitav život. – oduševljeno priča Nebojša.

Kao ozbiljna kompanija, koja prepoznaje trud, entuzijazam i pozitivne stvari, Eco Travel Montenegro je odlučio da našem portalu donira 10% prihoda od svake biciklističke ture koju urade u Crnoj Gori.

Pošten i velikodušan gest kompanije Eco Travel Montenegro, međutim, za sada se dobro držimo, ali ako nam zatreba pomoć znamo gdje imamo prijatelje kojima ćemo se obratiti za pomoć. Nama je drago da naš trud nije uzaludan, i želimo Nebojši i njegovoj firmi puno uspjeha na crnogorskom tržištu.

www.eco-travel-montenegro.de

4 komentara na članku “Zahvaljujući našem portalu novi biciklistički aranžmani u Crnoj Gori”

 1. Jovane, svaka čast Vama i vašoj ekipi koja je uradila nešto izvanredno za promociju turističkih potencijala Crne Gore, i nadam se adekvatnoj nagradi za Vaš trud.
  Sve najbolje u budućem radu i nadamo se da ćete i dalje praviti sjajne stvari za naš biciklizam i turizam.

  Srdačan pozdrav.

  Goran Eraković

 2. Sve pohvale za Portal i ljude koji ga uredjuju i koji su shvatili da bez razlicitih aranzmane i dobre ponude nema ni gostiju. Turisti ne zele samo da se kupaju na moru njih zanima nesta vise od toga.

Ostavite komentar